Osteopathie Haarlem

Welkom bij Osteopathie Haarlem, waar jij centraal staat in de zorg die ik, Simone Kok, bied. Als ervaren osteopaat ben ik hier om jou te helpen met jouw gezondheidsuitdagingen.

Osteopathie Haarlem

Welkom bij Osteopathie Haarlem, waar jij centraal staat in de zorg die ik, Simone Kok, bied. Als ervaren osteopaat ben ik hier om jou te helpen met jouw gezondheidsuitdagingen.

Waarom zou je kiezen voor Osteopathie Haarlem?

Ik ben toegewijd aan het herstellen van het natuurlijke evenwicht in jouw lichaam. Of je nu last hebt van rugpijn, hoofdpijn, spijsverteringsproblemen of andere klachten, ik gebruik geavanceerde osteopathische technieken om de oorzaak van jouw klachten aan te pakken, niet alleen de symptomen.

Wat maakt mijn osteopathiepraktijk anders?

Bij Osteopathie Haarlem geloof ik in persoonlijke aandacht en behandelplannen die zijn afgestemd op jou. Ik neem de tijd om jouw medische geschiedenis te begrijpen en voer grondige onderzoeken uit om de onderliggende oorzaak van jouw klachten te identificeren. Mijn praktijk is uitgerust met moderne faciliteiten, en ik blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de osteopathie om jou de best mogelijke zorg te bieden.

Wat kun je verwachten?

Ik streef naar blijvende resultaten. We werken samen aan een behandelplan dat past bij jouw unieke behoeften. Of je nu herstellende bent van een blessure, een chronische aandoening ervaart, of gewoon streeft naar algeheel welzijn, mijn gepersonaliseerde aanpak zorgt voor effectieve en duurzame verbetering van jouw gezondheid.

Neem contact op

Ontdek vandaag nog de voordelen van osteopathie bij Osteopathie Haarlem. Neem contact met mij op om een afspraak te maken en jouw reis naar een gezonder, evenwichtiger leven te beginnen. Jouw welzijn staat voor mij op de eerste plaats.

Klachten?

Met welke klachten kan je naar de osteopaat?

  • Nek en Rugklachten
  • Gewrichtsklachten
  • Hoofdpijn/migraine
  • Buikklachten (spastische darm, ACNES, maagklachten, obstipatie enz)
  • Vermoeidheid, Burn-out
  • Long Covid
  • Post operatief om herstel te bevorderen

*Deze lijst is niet volledig.  Mail gerust als je wilt weten of jouw klacht ook in aanmerking komt voor een behandeling.

Een flinke stap omhoog in mijn gevoel en energie

Vanwege long-covid heb ik soms last van opgebouwde spanning in mijn lijf; alsof er ergens iets vast zit. Na de behandeling van Simone voelt mijn lijf soepeler aan en stroomt alles beter. Vaak voel ik me na de behandeling even moe, maar maak ik daarna een flinke stap omhoog in mijn gevoel en

Jeroen B.

Snel in behandeling

Simone heeft mij snel in behandeling kunnen nemen aangezien ik veel rug- en buikpijn had. De huisarts wist er eigenlijk geen raad mee, zij gelukkig wel. Na twee behandelingen ging het al veel beter, ik kon weer werken. Vooral de rust die ze brengt in haar aanpak heb ik als heel prettig ervaren, ze neemt

Marjolijn Pieters

Onbevangen blik

Simone kijkt met een onbevangen blik naar alle aspecten van het lichaam en hoe deze al dan niet in verhouding staan met de lichamelijke klacht. Ik vind haar een prettig en rustig persoon en kundige professional. Vanaf de eerste kennismaking had ik vertrouwen in Simone en voelde ik mij op mijn gemak. Na lang zoeken

Esther van Loon