Reviews over Simone Kok

Onbevangen blik

Simone kijkt met een onbevangen blik naar alle aspecten van het lichaam en hoe deze al dan niet in verhouding staan met de lichamelijke klacht. Ik vind haar een prettig en rustig persoon en kundige professional. Vanaf de eerste kennismaking had ik vertrouwen in Simone en voelde ik mij op mijn gemak. Na lang zoeken zijn de ostheopathie behandelingen van Simone de oplossing gebleken voor een langslepende blessure en ben ik vrijwel volledig van mijn klachten af.

Esther van Loon

Snel in behandeling

Simone heeft mij snel in behandeling kunnen nemen aangezien ik veel rug- en buikpijn had. De huisarts wist er eigenlijk geen raad mee, zij gelukkig wel.
Na twee behandelingen ging het al veel beter, ik kon weer werken.
Vooral de rust die ze brengt in haar aanpak heb ik als heel prettig ervaren, ze neemt echt de tijd voor jou.

Marjolijn Pieters

Een flinke stap omhoog in mijn gevoel en energie

Vanwege long-covid heb ik soms last van opgebouwde spanning in mijn lijf; alsof er ergens iets vast zit. Na de behandeling van Simone voelt mijn lijf soepeler aan en stroomt alles beter. Vaak voel ik me na de behandeling even moe, maar maak ik daarna een flinke stap omhoog in mijn gevoel en energie.

Jeroen B.